Gratis rådgivning

Gratis rådgivning for par med børn på Nørrebro

NB! Tilbuddet gennemføres desværre ikke i øjeblikket.

At opløse et parforhold kan være en nødvendighed og bringe to mennesker positivt videre. Ofte er det imidlertid projektion af ens egen afstand til kærligheden i sig, der bestemmer, at man ønsker at skilles fra sin partner.

Vi kan fejlagtigt tro, at vi ikke er elskelige, eller at vores ulykke skyldes fejl hos den anden, og ikke det der ofte er grundårsagen til vores fortvivlelse, vrede og ensomhed, nemlig det at vi oplever os adskilt fra vores egen kærlige essens. Opfattelser som udspringer af vores ego’s bevidsthedsniveau. I enhver krise er der muligheden for at vokse og begrundet håb om radikal forandring.

Jeg tilbyder samtaler i forhold til at arbejde med at helbrede smertelig adskillelse i parforhold og herigennem også opnå samhørighed med sin egen kærlige essens. Smertelig adskillelse imellem os mennesker er skabt ud fra egoets begrænsede bevidsthedsniveau.

Parforholdet er en kærlighedsrelation med indbygget mulighed for bearbejdning af ego skabt adskillelse ikke kun omhandlende parforholdet men livet generelt.

Er I et par, der har børn og som i Jeres parforhold kæmper for at undgå at gå fra hinanden, men ikke har råd til at betale for nødvendig støtte og terapi for at undgå at skulle det, er I velkomne til at kontakte mig ved at sende mig en mail: : annette@grothe-moller.dk


Comments are closed.